Agenda

Je gekozen filters:
Wis alle filters

Citrienfonds Carrousel

Landelijke bijeenkomst Oncologienetwerken

Symposium Besluitvorming in de oncologie: en nu samen met de patiënt!

OncoZON, het Oncologisch Netwerk Zuidoost-Nederland, nodigt u uit voor een
inspirerend symposium over gedeelde besluitvorming in de oncologie.
Dr. Art Vreugdenhil presenteert de resultaten van het landelijke Citrien-project Time out en shared decision making. Met bijdragen van prof. dr. Anne Stiggelbout, dr. Annemiek Doeksen, prof. dr. Anne-Marie Dingemans, prof. dr. Harm Kuipers en prof. dr. Trudy van der Weijden.

Netwerkbijeenkomst 24 januari 2019, regio Noord-Holland / Flevoland

Namens het Amsterdam UMC nodigen we u van harte uit voor deze netwerkbijeenkomst om mee te denken over het oncologisch netwerk van de toekomst. We kijken op deze avond verder dan onze eigen regio en een van de onderwerpen is ‘Echelonnering van het oncologisch MDO'.

Binnen het thema 'met het oog op morgen' zal keynote speaker professor Stefan Sleijfer (Erasmus MC) toelichten hoe dit in het EMBRAZE-netwerk geregeld is. Daarnaast worden ervaringsdeskundigen uit andere regio’s uitgenodigd en middels interactieve paneldiscussies komen actuele topics aan bod, waarbij ook uw inbreng op prijs wordt gesteld.

Journalist en dagvoorzitter Klaas Drupsteen zal de avond in een futuristische locatie aan het IJ modereren en in goede banen leiden

EYE Filmmuseum Amsterdam